http://musikazuzenean.com/public/uploads/sermonds-azala-800.jpg

Sermond’s
Diskoa: Sermond’s


2008an Elorrixon sorturiko taldea da Sermond’s. 2012 urtean taldea moldatu zen, boskote izatetik, lauko formatuan aurrera eginik. Punkrocketik stonerpunkera egokituriko musika mota lantzen dugu. Orain arte 2 abestiko singel bat (2008) eta 5 disko kaleratu dituzte;

Diskografia
– Azken bala (2009)
– Amaiera hasieran dator (2011)
– Bidegurutzean (2013),
– Libelula (2015)
– Sermond’s (2017)

Diskoaren izena: Sermond’s
Edizioa: Auto-ekoiztua
Argitaratze data: 2017ko ekaina
Kantu kopurua: 6 abesti
Iraupena: 28:31 minutu
Salneurria: 10 euro


Harremanak:
615722674 koldo
sermonds@gmail.com

Sarean
https://www.facebook.com/sermonds.rocktaldea

Entzun hemen